Huobi’den 33 Altcoin İçin Delist Kararı!

Binance gibi son zamanlarda hakkında FUD haberleri çıkan önde gelen kripto para borsası Huobi’den altcoin delist açıklaması geldi.

Yaklaşık 16 altcoin için delist kararı aldığını belirten Huobi, bu kararının blockchain ekosisteminin sağlıklı gelişimini desteklemek için sürekli çabasının bir parçası olduğunu söyledi.

Delist edilen altcoinler şu şekilde: ABT, ATP, APN, AST, DIE, DHT, DFA, EDEN, GEAR, HC, INDI, IOI, INV, IRIS, GCOIN, GOF, KMA, MTA, NAS, OPUL, PEARL, PRIMATE, QASH, SMT, SLC, SKU, SOC, STC, TALK, DEĞER, WHALE, WILD ve YAM.

“Blockchain ekosisteminin sağlıklı gelişimini desteklemek için sürekli çabalarımızın bir parçası olarak Huobi;

ABT, ATP, APN, AST, DIE, DHT, DFA, EDEN, GEAR, HC, INDI, IOI, INV, IRIS, GCOIN, GOF, KMA, MTA, NAS, OPUL, PEARL, PRIMATE, QASH, SMT, SLC, SKU, SOC, STC, TALK, DEĞER, WHALE, WILD ve YAM tokenlerini 16 Ocak 2023 08:00 UTC’de listeden kaldıracaktır.

Artık ABT, ATP, APN, AST, DIE, DHT, DFA, EDEN, GEAR, HC, INDI, IOI, INV, IRIS, GCOIN, GOF, KMA, MTA, NAS, OPUL, PEARL, PRIMATE, QASH, SMT, SLC, SKU, SOC, STC, TALK, VALUE, WHALE, WILD ve YAM için para yatırma işlemi yapılamayacaktır.

Ancak, para çekme hizmetleri hala mevcuttur.”

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!