İddia: 6 Yıl Önce Unuttuğu Bitcoin Cüzdanına Erişti!

Reddit Bitcoin

Reddit.com’da moosdijk12345 kullanıcı adını kullanan bir kişi 6 yıl önce unutmuş olduğu Bitcoin cüzdanına eriştiğini görseller ile paylaştı. Kripto para birimleri dünyanın her yerinden ne zaman istenirse erişilebilecek bir yatırım ve ödeme aracı olarak tanınmış olsa bile bazen hesaplar unutulabiliyor ve bu sebeple binlerce insan kripto para hesabına erişemeyebiliyor. Bitcoin sahibi olan moosdijk12345 isimli kullanıcının hesabına 6 yıl sonra erişmesi üzerine çok zengin olabilecek olduğu yorumları yapılırken, o dönemde 1.000 dolarlık yatırımının bugün kat be kat fazlası olduğu hatırlatıldı.

Kripto para birimleri sürekli olarak değer kazandı ve bu 6 yıl içerisinde kat be kat ilgi odağı oldu. moosdijk12345 hakkında yapılan yorumları okumayacak olduğunu ve kendisinin 10 saat kadar sürmesi beklenen erişim sürecinin sonunda herhangi bir bilgi paylaşmayı düşünmediğini belli etti.

Bazı kullanıcıların uyarıları üzerine kendisi hakkında hiçbir veri ve bilgi paylaşmayacak olduğunu belli eden moosdijk12345, kripto para birimi cinsinden ne kadar Bitcoin sahibi olduğunu ise açıklamadı. Kullanıcının en az 1 BTC sahibi olduğu ve çok daha fazlasının olabileceği tahmin edilmekte.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!