İki Dev Balina, Uzun Süredir Tuttuğu Altcoinlerini Binance’e Boşalttı!

Zincir üstü verilere göre iki dev kripto para balinası, bir süredir ellerinde bulundurdukları altcoinleri son işlemlerinde Binance’e transfer etti.

İki Kripto Para Balinası, Binance’e Taşıdıkları Altcoinlerden Yüklü Kar Elde Etti

Söz konusu iki balina toplamda yaklaşık olarak 3 milyon dolarlık GMX altcoinini Binance’e transfer etti.

GMX fiyatında bir süredir yaşanan düşüş eğilimini gösteren bir haftalık CoinMarketCap grafiği.

Balinalardan ilkinin elinde 13.000 adet GMX (1 milyon dolar) bulunuyordu. Söz konusu balina bir yıldır elinde tuttuğu coinlerin satışından 760.000 dolar kar elde etti. Yani balina hesap söz konusu satıştan %200 kazandı.

İkinci balina ise coinlerini yaklaşık olarak 4 aydır biriktiriyordu. Balina cüzdan sahip olduğu 25.000 GMX (yaklaşık 2 milyon dolar) tokeni Binance’e taşıdı ve 300.000 dolara yakın kar elde etti. Bu balinanın kar oranı ise diğerine oranla oldukça düşük bir seviye olan %25’te kaldı.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!

Yorumları Göster (3)

  • 1 milyon dolar 2 milyon dolar küçük yatırımcı değil eyvallah da balina da değil sanki be? Kime göre balina kahvedeki mahmut amcaya göre mi?

    • Merhaba, kripto para balinasının tanımı balinanın elinde tuttuğu kripto paranın piyasa değerinin büyüklüğüne göre değişir.

      Genellikle tuttuğu coinleri sattığında fiyata etki edebilecek cüzdanlar balina olarak kabul edilebilir. Örneğin Bitcoin için bir cüzdana balina diyebilmek için gerekli fon miktarı genellikle 10 milyon dolar ve üzeri olarak görülür. Yazıda geçen GMX altcoininin piyasa değeri ise Bitcoin'e göre oldukça düşük.