İsimsiz İsimli: Bitcoin Şubat 2020’de 29.000 Dolar Olacak!

Kısa süre önce televizyonlarda gündem olan ”Bana Robin Hood deyin” diyerek fakir vatandaşlara yardım dağıtan ‘işadamı’ gibi internette de buna benzer olaylar gündeme gelebiliyor. Bitcoin Büyücüsü olarak tanınan ve adı bilinmeyen Reddit ile 4chan platformlarında daha önce 1-2 kez Bitcoin fiyatını doğru bilen kişi Şubat 2020 ile ilgili tahminini açıkladı.

İsimsiz isimliye göre Şubat ayında Bitcoin 29.000 dolar olacak ve fiyatında 9.000 dolar fark ile tarihin rekoru 2 yıl 2 ay gecikme ile kırılmış olacak.

Bugünden bakıldığında 7.259 dolar seviyesinde bulunan Bitcoin’in Şubat 2020’ye kısa süre kala bu kadar yüksek bir değer kazanmasının mümkün olamayabilecek olduğu tahmin ediliyor. Bitcoin’i yükseltecek faktörler bu dönemde özellikle İran olayları olabilir ve olası bir ABD savaşı durumunda NATO’nun katılımı ile birlikte altın, kripto paralar ve rezerv fiyatları rekor kırabilir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!