Japonya Kripto Para Yatırımcı Rakamları 3,5 Milyon Kişiye Ulaştı

Japonya Kripto Para

Dünya genelinde coin pazarında yaşanan hareketlilik ile birlikte Japonya kripto para yatırımcılarının sayısı 3,5 Milyon’u gördü. Yani bu rakam normal üzeri bir rakam olduğundan dolayı ayrıca ön planda tutulması gereken seçeneklerden birisi. Japonya, teknoloji konusunda da dünyanın en ileri gelen ülkelerinden birisi olarak dikkat çekiyor.

3,5 Milyon gibi bir kripto para yatırımcısı rakamı, bu zamana kadar eşi benzeri görülmemiş bir rakama doğru ilerlemek anlamına geliyor. Türkiye genelinde de yatırımcıların rakamsal anlamda ciddi şekilde artış gösterdiğini biliyoruz. Japonya, birçok ülkeye nazaran bu alanda ilk sıraya oturmayı başardı.

17 Kripto Para Borsasının Verilerinden Sonuçlar Elde Edildi

Kripto para borsaları her geçen gün insanların çok daha büyük ilgisine sahne oluyor. Tabi ki bu ilgi, yatırımcıların gelecek dönemde de neler yapabileceğini ve coin pazarının ne denli büyüyeceğini gösteriyor. Bitcoin ticari hacmi ise yıllık 97 Milyar Dolar gibi bir seviyeye geldi.

17 kripto para borsa sisteminden derlenen verilere göre tam 3,5 Milyon Japonya kripto para yatırımcısı bulunuyor. Dünya genelinde ki ülkelere nazaran rakamsal anlamda da çok ciddi bir gelişme. Nitekim yakın bir zaman dilimi içerisinde Japonya’nın da tıpkı Güney Kore gibi kendi birimini çıkarmasını bekliyoruz. Bu alanda teknolojik gelişmelerin mutlaka ki olacağını düşünüyoruz.

Alternatifler anlamında da neler olacağını bekleyip göreceğiz. Sitemizi güncel olarak takip ederek kripto para dünyasını takip edebilirsiniz.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!