John McAfee: “Bitcoin’in 1 Milyon Dolara Ulaşacağına Hiçbir Zaman İnanmadım!”

Bir zamanların sıkı Bitcoin destekçisi olan, McAfee yazılım şirketinin kurucusu John McAfee’nin yıldızı Bitcoin’le hala barışmış değil. Nitekim ünlü yatırımcı Bitcoin’le ilgili olumsuz değerlendirmelerde bulunmayı sürdürüyor. Twitter’dan yaptığı son yorumuyla Bitcoin’in 1 milyon dolara ulaşacağına aslında hiçbir zaman inanmadığına ve ünlü kripto değerin hiçbir değerinin olmadığına inandığını ifade etti.

Bilindiği gibi bundan birkaç yıl önce Bitcoin fiyatıyla ilgili son derece iddialı tahminlerde bulunan McAfee, Bitcoin’in 1 milyon dolara ulaşmaması halinde canlı yayında cinsel organını yiyeceğini duyurmuş ancak bir süre sonra tüm bu iddialarından vazgeçerek Bitcoin’e adeta düşman kesilmişti. Yaptığı son yorumla BTC’ye olan olumsuz söylemlerinden vazgeçmediği görülen ünlü isim, Bitcoin destekçisi olmaktan vazgeçmesinin ardından Monero’yu mercek altına almış ve sonrasında kendi kripto para birimini çıkarmıştı.

Bilindiği gibi bir süre önce kendi kripto para birimi GHOST’u çıkaran McAfee, şu sıralar söz konusu kripto para birimiyle ilgili önemli yatırımlar peşinde. Ünlü girişimci, çok yakında dünyanın birçok yerinde GHOST banka kartlarının günlük hayatın bir parçası olacağını iddia ediyor:

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!