JP Morgan CEO’su Bitcoin Hakkında Konuştu! “BTC Konusunu Kapatalım!”

Peter Schiff’ten sonra Bitcoin‘e olan düşmanlığıyla bilinen JP Morgan CEO’su Jamie Dimon, Dünya Ekonomik Forumu’nun İsviçre’nin Davos kentinde düzenlenen yıllık toplantısına katıldı.

Davos’ta CNBC’nin Squawk Box programına röportaj veren JP Morgan CEO’su Bitcoin‘i yine eleştirdi.

BTC ve kripto para birimlerinin bir ponzi şemasına benzediğini yineleyen Jamie Dimon, Bitcoin’in abartılı bir dolandırıcılık olduğunu söyledi.

Dimon BTC’yi eleştirse de Blockchain teknolojisinin farklı olduğunu belirterek BTC’nin sınırlı arzı konusunda da yorum yaptı:

“İnsanlar neden nefeslerini boşa harcıyor? Bitcoin abartılı bir dolandırıcılıktır.

Bence BTC ve kripto paralar hakkında konuşmak zaman kaybından başka bir şey değildir.

Bitcoin’in arzının 21 milyonla sınırlı olduğunu söylüyorsunuz. Bu rakamın değiştirilemeyeceğini nereden biliyorsunuz, ya da BTC’nin 21 milyonda duracağını nereden biliyorsunuz?

Peki BTC arzı 21 milyona ulaştığında ne olacak? Satoshi’nin resmi gelip hepinize gülecek.”

FTX’in iflası hakkında da yorum yapan JP Norgan CEO’su FTX’in başarısızlığına ve çöküşüne hiç şaşırmadığını söyledi.

Son olarak kripto paraları evcil bir hayvana benzeten Jamie Dimon “Kripto paraların kendisi hiçbir şey yapmaz. Bunlar birer evcil hayvana benzer. Onlara istediğin kadar sahip olabilirsin. Bitcoin umurumda değil, bu yüzden konuyu kapatmalıyız.” dedi.

Daha önceki konuşmalarında da Bitcoin’i bir dolandırıcılık ve ponzi şeması olarak nitelendiren Jamie Dimon, hiç bir şekilde BTC ve kripto para almayacağını söylüyor.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!