JP Morgan CEO’su Bitcoin ve Enflasyon Hakkında Konuştu! “BTC Pahalı”

Bitcoin (BTC) ve kripto paralara yönelik eleştirileriyle dikkat çeken JP morgan CEO’su Jamie Dimon eleştirilerine devam ediyor.

Perşembe günü Uluslararası Finans Enstitüsü (IIF) etkinliğinde konuşan Jamie Dimon, bir yandan blockchain teknolojisini överken bir yandan da blockchain teknolojisi üzerine kurulu kripto para birimlerini ponzi olarak nitelendirdi.

JP Morgan CEO’su kripto para sektöründe çok fazla yasa dışı faaliyet olduğunu düşünüyor.

Spesifik olarak Bitcoin’e de değinen ünlü CEO, Bitcoin’i kirli ve pahalı olarak gördüğünü söyledi.

BTC ve kripto para birimlerine karşı olan Jamie Dimon konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

“Bitcoin ve kripto para birimlerini asla satın almayacağım.

Kripto para birimlerinin aslında hiçbir şey yapmadığına inanıyorum ve bunların neden bu kadar değerli olduğunu bilmiyorum.”

Yükselen enflasyon ve FED‘in sıkı para politikasından da bahseden ünlü CEO, FED’in çok arzulanan bir yumuşak inişi gerçekleştirme kabiliyetine ilişkin şüphesini dile getirdi.

Ancak FED başkanı Jerome Powell’a güveninin tam olduğunu belirten Jamie Dimon, Powell’ı son derece yüksek kalibreli bir birey olarak tanımladı.

JP Morgan CEO’su son olarak ABD hisse senedi piyasasının halihazırda yaşanan düzeltmeler sırasında %30 daha düşebileceğini tahmin ettiğini söyledi.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!

Yorumları Göster (2)

  • Böyle içi geçmiş fosillerden CEO yapıyorlar bi de tonlarca para ödüyorlar. Bu adam sizi ancak geçen yüzyıla götürür -ki zaten ait olduğunuz yer de orası