JPMorgan Chase: Avrupa Ve ABD Ekonomisinde Durgunluk Yakında

JPMorgan Chase tarafından yapılan analizde ABD ve Avrupa ülkelerinin ekonomisinde corona virüsü nedeniyle bir durgunluk yaşanacak olduğunu açıkladı. Corona virüsünün giderek daha fazla ülkeleri etkilediği ve bu nedenle ekonomik zorlukların yaşanacak olduğunu dile getiren JPMorgan Chase, ülkelerin büyük bir durgunluğa hazır olmaları yönünde uyarılarda bulundu.

Kripto para piyasasında analistler büyük düşüşlerin kapıda olduğu ve 5.000 dolar altına düşüş olacağını iddia ederken, borsalar ve diğer alanlarda yaşanacak düşüşün dünyayı ekonomik büyük bir krize götürüp götürmeyecek olduğu merak ediliyor.

Çok sayıda kimse bu dönemde nakit döviz varlıklara ilgi gösterirken, yaşanacak olan durgunluğun corona virüsü sebebiyle olabileceği, ancak etkisinin tüm dünyayı baskı altına alabilecek olduğu belirtilmekte. ABD’nin piyasaya para pompalamasının bile yeterli olmadığına değinen ekonomistler, büyük bir krizden kurtulmak için acil olarak önlemler alınması gerektiğini belirtiyor.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!