Kanada Kripto Paraları Araştırabilir

İddialar öyle ki Kanada yönetimi kısa süre içerisinde daha fazla kripto paralara yönelik bir takım araştırmalar yapabilir ve yapılacak olan kripto para birimi araştırmaları ülkede daha çok insanı etkileyebilir. Henüz bilinmese de kripto para yatırımcılarının sayısı giderek artıyor ve çok fazla suç bir gün içerisinde kripto para birimleri aracılığı ile işleniyor. Bu ise beraberinde kripto para birimlerinin daha fazla araştırılması ve de özellikle madenciliğin çok fazla ilgi gördüğü Kanada gibi ülkelerin kripto para birimlerini daha fazla araştırmasını sağlıyor. Kripto para birimi sahibi olanların sayısının artışı ve madenci sayısındaki artışlar hesaba katılınca Kanada’nın kripto para düzenlemeleri yapmasa bile bu konuda daha fazla araştırma yapabilecek olduğu iddia edildi.

Kripto para birimi sahibi olan Kanadalılar bu konuda herhangi bir sorun görmese bile ülkede düzenlemelerin ne kadar süre sonra yapılacağı ise merak konusu olmakta.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!