Kazanan Hepsini Alır: Dogetti, Kripto Tacı İçin Polygon ve Cardano’ya Karşı Çıkıyor

Sorumluluk Reddi: Bu içerik sponsorlu bir makaledir. Bitcoinsistemi.com yukarıdaki bilgilerden veya yazıda bahsi geçen herhangi bir ürün veya hizmetten doğabilecek zarar veya olumsuzluklardan sorumlu değildir. Bitcoinsistemi.com okuyuculara yazıda adı geçen firma hakkında bireysel araştırma yapmalarını tavsiye eder ve tüm sorumluluğun kişiye ait olduğunu hatırlatır.

Kripto para piyasasında başarının anahtarlarından biri, kazananı erkenden tespit etmektir.

Ön satışın erken bir aşamasında olmasına rağmen Dogetti, bir numara olmaya odaklanmış durumda. Bu, bu kriptonun Polygon ve Cardano gibilerine karşı olacağı anlamına gelir.

Dogetti gerekeni aldı mı? Öyle görünüyor ve şimdi Dogetti ailesine katılmanın tam zamanı.

Bu yazıda Dogetti’nin vadettiklerine yakından bakalım…

Dogetti – İş Anlamına Gelen Yeni Kripto

Dogetti (DETI), başarılı bir lansman için yeni meme madeni para setidir. Ön satışı henüz 1. aşamada, ancak madeni para şimdiden kripto alanında büyük ilgi görüyor.

Dogetti, sadık kullanıcı kitlesi için nesiller boyu zenginlik üretmek istiyor. Piyasaya sürülmesi planlanan 100 milyar DETI tokeni ile, her yerdeki yatırımcıların gözü köpek ailesinde.

“Dogetti ailesi” olarak adlandırılan topluluğu, kripto dünyasında şimdiye kadar var olan en büyük ve en fazla kazanan aile olmaya hazırlanıyor. Öte yandan merkezi olmayan borsası “DogettiSwap”, Dogetti ailesinin güvenli bir ortamda ticaret yapması için bir platformdur.

Dogetti merakla beklenen NFT koleksiyonunu sunarak “hav”ı yükseltiyor! Bu, kullanıcılara topluluğa hoş geldiniz demek için sanal bir Dogetti evcil hayvanı edinme şansı verir. Bu tazı grubu için özel etkinlikler, içerikler ve daha fazlası kapıda. Topluluk odaklı yaklaşımı, kullanıcıların Dogetti’nin yönü ve büyümesi hakkında söz sahibi olabileceği anlamına gelir.

Dogetti, sayısız özelliği ve aileyi seven ruhuyla yatırımcıları fazlasıyla etkiliyor. Bu kapsamda kullanıcıların bazı yeni ön satışlara göz atması faydalı olabilir.

Cardano – Büyük Ve Zeki

Cardano (ADA), ölçeklenebilirlik açısından Ethereum’dan daha iyi performans göstermek için oluşturulmuş merkezi olmayan bir blockchain teknolojisidir. Üçüncü nesil blok zinciri, ademi merkeziyet, ölçeklenebilirlik ve güvenlik açısından mükemmeldir. Altyapı çerçevesi, akıllı sözleşmelerin ve merkezi olmayan uygulamaların oluşturulmasını ve yürütülmesini daha güvenli ve daha sürdürülebilir (dapps) yapmak için oluşturulmuştur.

Cardano, var olan en büyük ve en gelişmiş blockchain platformlarından biri haline gelmek için tasarlandı. Düşük maliyetli ve hızlı işlemlerinin nedeni olan bir proof-of-stake algoritması kullanır. Cardano, çok sayıda başka blockchain platformu tarafından kullanılan iş kanıtı algoritmasından daha az enerji kullanır. Ölçeklenebilirlik, birlikte çalışabilirlik ve sürdürülebilirlik, platformun en önemli öncelikleridir.

Polygon – Hızlı, Yenilikçi ve Uygun Fiyatlı

Polygon, Ethereum ağının ölçeklenebilirliği ve yüksek işlem maliyeti sorunlarını ele almasıyla bilinen, Ethereum blok zincirinde bir katman 2 ölçeklendirme çözümüdür. Bir yan zincir mekanizması kullanarak, Polygon daha hızlı ve daha ucuz işlem ücretleri sunabiliyor, bu da onu Ethereum’a hızlı ve uygun fiyatlı bir alternatif haline getiriyor.
Kripto para biriminin yerel simgesi olan MATIC, işlemler için kullanılır ve kullanıcılar yönetişim ve karar verme süreçlerinde yer alabilir.

Ölçeklenebilirliği ve uygun işlem oranlarıyla tanınan Polygon, web3’e genişlemek isteyen merkezi olmayan ve web2 uygulamaları için çok sevilen bir seçenek haline geldi. Platformu, Polygon’un üstel büyümesi ve ölçeklenebilirliği tarafından yönlendirilmektedir. Polygon, önde gelen bir blockchain sistemidir ve blockchain inovasyonlarına tutkusu olan her deneyimli yatırımcı için sahip olunması gereken bir kripto para birimidir.

Yani, ne olmuş olabileceğinden çok ne olabileceğine odaklanmayı seven biriyseniz, şimdi harekete geçebilirsiniz. Dogetti zirveye giden bir yolculukta ve sen de bunun bir parçası olabilirsin. Kriptonun başlatma teklif kodu WISEGUY25, ilk jeton satın alımınızda fazladan %25 alacağınız anlamına gelir. Mesaj şu: kullan ya da kaybet. Kazanan olmaya hazır mısın?

Dogetti (DETI) hakkında daha fazla bilgi edinmek için aşağıya tıklayın

Ön satış: https://dogetti.io/how-to-buy
Web sitesi: https://dogetti.io/
Telgraf: https://t.me/Dogetti
Twitter: https://twitter.com/_Dogetti_

Sorumluluk Reddi Beyanı: Bu içerik sponsorlu bir makaledir. Bitcoinsistemi.com, yukarıda yer alan bilgilerden veya yazıda adı geçen herhangi bir ürün ya da alınacak hizmetten doğabilecek hasar veya olumsuzluklardan sorumlu değildir. Bitcoinsistemi.com, yazıda adı geçen şirket ile ilgili okuyuculara bireysel olarak araştırma yapmalarını önermekte ve tüm sorumluluğun kişinin kendisinde olduğunu hatırlatmaktadır.