Kevin O’Leary Bitcoin Hakkında Konuştu! 22.000$ Ne Zaman Geçilecek?

Bitcoin (BTC), 20.000 dolarlık direnç seviyesini aşmaya çalışırken 19.000 dolar seviyelerindeki yatay hareketlerine devam ediyor.

Yatırımcılar Bitcoin’de dip bulundu mu?, Bitcoin’de yeni dipler gelecek mi? Bitcoin ne zaman yükslemeye başlayacak? gibi soruların cevaplarını merak ederken Kanadalı iş adamı Kevin O’Leary’den Bitcoin yorumu geldi.

San Francisco’daki Converge 22 konferansında konuşan ünlü milyoner, Bitcoin’in düzenleyici netlik olmadan 22.000 doları aşamayacağını söyledi.

Kevin O’Leary’e göre, BTC düzenleyici netlik olmadığı sürece 22.000 doları aşmak için mücadele etmeye devam edecek.

Kevin O’Leary ayrıca kripto varlık fonlarının Bitcoin’e yatırım yaparak kendilerine zarar verdiler, şimdi de bunun sonuçları karşısında yatırım planlarını yeniden gözden geçirdiklerini de sözlerine ekledi.

Ünlü milyoner Şubat ayındaki bir röportajında Bitcoin’in 300.000 dolar seviyesine ulaşabilmesi için BTC‘nin varlık ve emeklilik fonlarını kendisine çekmesi gerektiğini söylemişti.

Bu bağlamda Kevin O’Leary Bitcoin ve kriptonun henüz bir kurumsal benimsenme şekline ulaşmadığını düşünüyor.

Kevin O’Leary gibi dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’ın CEO’su Changpeng Zhao (CZ) da düzenleyici netliğin kripto paraların benimsenmesinde yardımcı olacağını düşünüyor.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!