Kripto Borsası Huobi’den 5 Altcoin İçin Delist Kararı!

Kripto para borsası Huobi, düşük likidite ve işlem hacmi nedeniyle beş tokeni platformundan delist edeceğini açıkladı.

Söz konusu tokenler ATS (Atlas DEX), MMF (MM Finance), NCT (PolySwarm), RETH (Realms Of Ethernity) ve WNDR (Wonderman Nation) olarak belirlendi.

Huobi’nin web sitesinde yayınlanan bir bildirime göre, delist işlemi 26 Nisan 2023 tarihinde saat TSİ 11:00’de yürürlüğe girecek.

Bu tokenleri elinde bulunduran kullanıcıların açık emirlerini iptal etmeleri ve varlıklarını son tarihten önce çekmeleri tavsiye edildi. Huobi, bu tokenler delist edildiklerinde para yatırma hizmetinin kapatılacağını, ancak para çekme hizmetinin devam edeceğini söyledi.

Bu tokenleri delist etme kararı, Huobi’nin işlem hacmi, likidite, teknik destek, uyumluluk ve güvenlik gibi belirli kriterleri karşılayamayan herhangi bir tokeni delist edebileceğini belirten Huobi Token Yönetim Kuralları kapsamındaki Madde 17(2)’ye dayandırıldı.

Huobi, blockchain ekosisteminin sağlıklı gelişimini teşvik etmeye ve kullanıcılara güvenli ve istikrarlı bir ticaret ortamı sağlamaya kararlı olduğunu belirtti. Borsa ayrıca piyasayı izlemeye devam edeceğini ve token listeleme politikasını buna göre ayarlayacağını söyledi.

Justin Sun, Kasım 2021’de About Capital adlı Hong Kong merkezli bir varlık yöneticisi aracılığıyla borsada çoğunluk hissesi elde etmek için yaklaşık 1 milyar dolar ödediği iddiasının ardından Huobi’nin gizli sahibi olmakla suçlanıyor.

Sun, borsanın çoğunluk hissesine sahip olduğunu reddetti ve yalnızca yerel tokeni HT’de büyük bir pozisyon topladıktan sonra Huobi’nin danışmanı olduğunu söyledi.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!

Yorumları Göster (1)