Kripto Para Borsası Binance Bu İki Altcoini Marjin İşlemlerde Listeleyeceğini Duyurdu!

Binance, resmi web sitesinde yaptığı bir duyuruda, altcoinler OAX ve RDNT’yi Cross Marjin ve Isolated Marjinde listeleyeceğini açıkladı.

Binance Cross Marjin ve İzole Marjine Altcoinler OAX ve RDNT’yi Ekledi

Binance, Cross Marjin ve İzole Marjinde yeni ödünç alınabilir varlıklar olarak OAX ve RDNT’yi ekledi.

Yeni Cross Marjin Çiftleri: OAX/BTC, OAX/USDT, RDNT/USDT
Yeni İzole Marjin Çiftleri: OAX/BTC, OAX/USDT, RDNT/USDT

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olan Binance, platformuna iki yeni ödünç alınabilir varlık eklediğini duyurdu.

OAX, kullanıcılara hem güvenli hem de verimli bir eşler arası alım satım platformu sunmayı amaçlayan OAX merkeziyetsiz borsasının yerel tokenıdır.

Binance’e göre, OAX artık Çapraz Marjin ve İzole Marjin platformlarında borçlanma için teminat olarak kullanılabilecek.

RDNT ise, merkeziyetsiz uygulamalar için ölçeklenebilir, hızlı ve güvenli bir altyapı sunmak üzere tasarlanmış halka açık bir merkeziyetsiz defter teknolojisi olan Radix DLT’nin yerel tokenıdır.

Binance kullanıcıları artık RDNT’yi borsanın marjin platformlarında borç almak için teminat olarak da kullanabilir.

Marjin ticareti, yatırımcıların alım güçlerini artırmak için bir borsadan borç para almalarına olanak tanıyarak piyasada daha büyük pozisyonlar almalarını sağlar.

Bununla birlikte, piyasanın yatırımcının aleyhine hareket etmesi halinde kayıplar ilk yatırımı aşabileceğinden, bu durum riski de artırmaktadır.

Binance’in OAX ve RDNT’yi platformuna ödünç alınabilir varlıklar olarak ekleme kararı, borsanın teklifini genişletme ve kullanıcılarına daha geniş bir dijital varlık yelpazesine erişim sağlama çabalarını yansıtıyor.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!