Kripto Para Borsası Binance Marjin İşlemlerine Bu Altcoinleri Ekledi!

Dünyanın önde gelen kripto para borsalarından Binance, Cross Margin ve Isolated Margin’e birkaç yeni ödünç alınabilir varlık ve marjin çifti ekledi.

Binance Üyelik Açıp 5 Dolar Kazanma Fırsatı!

Ayrıca Binance üzerinden ilk defa vadeli işlem yapacaksanız 15 dolar kazanabilirsiniz.

Adımlar çok basit:

Aşağıdaki linkten Binance hesabınız olsa bile Binance vadeli işlemleri için hesap açın:

https://www.binance.com/tr/futures/ref/38482669

Kayıt olduktan sonra aşağıdaki linkten “HEMEN KAYIT OL” butonuna tıklayın. 

https://www.binance.com/tr/activity/marketing-campaign/7944d729d829447d966e5078972c8ac1

Hepsi bu kadar. Ödül kapsamında 5 USDT değerinde hoş geldin ödülü ve ilk vadeli işleminizi gerçekleştirdiğinizde 10 USDT ek ödül daha kazanacaksınız.

Kripto Para Borsası Binance Cross Margin ve Isolated Margin’e Yeni Coinler Ekledi

Yeni varlıklar arasında, Cross Margin’de ödünç alınabilir varlıklar olarak platforma eklenen JOE, RIF, RLC ve SYN yer alıyor. Buna ek olarak, hem Çapraz Marjin hem de İzole Marjin’e yeni marjin çiftleri eklendi.

Yeni Çapraz Marjin çiftleri arasında BTC/TUSD, ETH/TUSD, JOE/BTC, JOE/USDT, RIF/USDT, RLC/BTC, RLC/USDT ve SYN/USDT yer almaktadır.

Bu çiftler, kullanıcıların marj üzerinden daha geniş bir yelpazede kripto para ticareti yapmasına olanak tanıyarak daha fazla esneklik ve kâr potansiyeli sağlıyor.

İzole Marjin’e eklenen yeni çiftler BTC/TUSD ve ETH/TUSD’dir. İzole Marjin, yatırımcıların belirli işlem çiftlerinde yüksek kaldıraçlı pozisyonlar açmasına olanak tanıyarak daha yüksek getiri potansiyeli sağlarken aynı zamanda kayıp riskini de artırır.

Genel olarak, bu yeni varlıkların ve marjin çiftlerinin eklenmesi Binance kullanıcıları için olumlu bir gelişmedir ve onlara platformda alım satım yapmak için daha fazla seçenek ve fırsat sunar.

Sonuç olarak, JOE, RIF, RLC ve SYN’nin Çapraz Marjin’de ödünç alınabilir varlıklar olarak eklenmesinin yanı sıra Çapraz Marjin ve İzole Marjin’deki yeni marjin çiftleri Binance kullanıcıları için önemli bir gelişmedir.

Yeni çiftler daha fazla esneklik ve kar potansiyeli sağlar fakat kullanıcılar marjin alım satım yapmadan önce dikkatli davranmalı ve risklerin farkında olmalıdır.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!