Kripto Para Borsası Coinbase Bu Altcoinin Alım Satımını Durduracağını Açıkladı!

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından Coinbase bugün yaptığı açıklamada altcoin Stargate Finance’ın (STG) alım satımını durduracağını açıkladı.

Kripto Para Borsası Coinbase, Altcoin Stargate Finance’ın (STG) Alım Satımını 14 Mart’ta Askıya alacağını Açıkladı

Borsa tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Borsamızdaki varlıkları listeleme standartlarımızı karşıladıklarından emin olmak için düzenli olarak izliyoruz. En son incelemelerimize dayanarak Stargate Finance V1 (STG) alım satımını 14 Mart 2023 tarihinde, saat 12:00’de askıya alıyoruz.

STG alım satımı Coinbase.com (Basit ve Gelişmiş Ticaret), Coinbase Pro, Coinbase Exchange ve Coinbase Prime’da askıya alınacaktır.

STG fonlarınız sizin için erişilebilir olmaya devam edecek ve fonlarınızı istediğiniz zaman çekme olanağına sahip olacaksınız.

15 Mart 2023’te Stargate Finance, yeni bir sözleşme adresi ile Stargate Finance V2’yi yayınlıyor. Coinbase, Stargate Finance’in (V1 veya V2) herhangi bir airdropunu desteklemeyecektir.

Coinbase şu anda Stargate Finance V1’den Stargate Finance V2’ye herhangi bir yükseltmeyi kolaylaştırmayacaktır.

Planlanan anlık görüntü öncesinde, sırasında veya sonrasında bir Coinbase.com, Pro, Exchange veya Saklama hesabında tutulan STG fonları, potansiyel airdroplar yoluyla herhangi bir Stargate Finance V2 alma hakkı vermeyecektir.

Şu anda Ethereum ağında Stargate Finance V1 için yalnızca şu sözleşme adresiyle gönderme ve alma işlevselliğini destekliyoruz.

0xaf5191b0de278c7286d6c7cc6ab6bb8a73ba2cd6.

STG-USD emir defterimizi yalnızca limit moduna taşıdık. Limit emirleri verilebilir ve iptal edilebilir ve eşleşmeler meydana gelebilir.

Bu yazının yazıldığı sıralarda STG coin 0.7660 dolar seviyelerinden işlem görüyordu.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

 

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!