Kripto Para Madencilik Devi Bitmain Artık Türkiye’de!

Bitcoin madencilik cihazı üretiminde öncü isimlerden Bitmain’in Türkiye ve MENA bölgesindeki tek ve resmi distribütörü Phoenix Store, ilk mağazasını İstanbul’da açarak Türkiye pazarına girmiş oldu.

Açılışa Phoenix Store CEO’su Phil Harvey’in yanı sıra ekonomi ve finans alanındaki önemli isimler de katılım sağladı.

Harvey, İstanbul’daki mağazanın açılmasında Türk yatırımcıların ilgisinin etkili olduğunu belirterek mağaza ile ilgili öncelikli hedeflerinin yatırımcılara eğitim vermek olduğunu söyledi.

Yatırımcıların kafasındaki “Madenciliğe nasıl adım atacağız, risk düzeyi nedir, ürünler ne işe yarıyor?” gibi soruları eğitimlerle cevaplayacaklarını ifade eden CEO, eğitimin önemine bir kez daha vurgu yaptı.

Mağazada yatırımcılara verilecek eğitimlerin yanı sıra madencilik cihazları ve soğuk cüzdanlar gibi kripto madencilik ekipmanlarının tanıtımı ve satışı da yapılacak.

Harvey konuşmasında Türkiye pazarına giriş yaptıklarından dolayı mutlu olduklarına vurgu yaparak Türkiye’de daha da kalıcı adımlar atmak istediklerini söyledi.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!

Yorumları Göster (2)