Kripto Para Piyasası Hacmi 260 Milyar Doları Geçebilecek Mi?

Kısa süre önce 260 milyar dolara yakın seviyeleri gören ancak uzun vadeli olarak 260 milyar doları koruyamayan kripto para birimi piyasası hacmi bugün yeniden 259 milyar dolara yükseldi. Birçok kripto para sahibi Bitcoin fiyatının artması ve diğer sebepler dolayısı ile piyasada beklediklerinden daha fazlasını bulabilecek olduklarına değinirken, güven için en önemli etkenlerden birisi olan kripto para piyasası genel toplam hacminin bu noktada en önemli pozisyonda olduğu tahmin edilmekte.

Bu son süreçte piyasa hacmi yükselirken BTC hakimiyetinin yüzde 65 seviyelerine kadar gerilemesi de dikkatlerden kaçmadı. Bu durum altcoinlere para akışının olduğunun göstergesi niteliğinde.

Bitcoin fiyatının 9.300 dolardan yeni alıcı ve satıcılar aramaya devam ettiği bu hafta, yatırımcıların piyasa hacminin 300 milyar doları görerek daha fazla artması durumunda piyasaya daha fazla güvenecek olduklarına ‘kesin’ gözüye bakılmakta.

Bu süreçte 260 milyar doların önemli bir direnç olduğunu ifade eden uzmanlar ciddi yükselişlerden sonra bu seviyenin de aşılmasıyla daha büyük yükselişler ve nihayetinde BTC’de 10 bin doların üzerinin görülebilecek olduğunu ifade ediyorlar.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!