Kripto Para Yatırımcıları Asrın Efe İçin Bir Araya Geldi! “Bırakmam Seni Asrın Efe”

Kripto para yatırımcıları bu defa bir sosyal sorumluluk projesinde bir araya geldi.

Henüz 5 aylık olan Asrın Efe Gülkan SMA Tip 1 hastalığı ile mücadele ediyor.

Efe’nin yurt dışındaki tedavisi için 2.251.750$ gerekiyor. Bu meblağı ödeme imkanı olmayan Gülkan ailesi yavrularının hayata tutunması için bir kampanya başlattı. Valilikten gerekli izinleri alan aile tedavi masraflarının biran önce toplanmasını ve minik Efe’nin sağlığına kavuşmasını ümit ediyor.

Bu konuda Gülkan ailesine bir destek de kripto para camiasından geldi. Binlerce takipçisi bulunan kripto para fenomenleri  @kriptomessi, @inancsalman, @kriptolevent, @stevedabitcoin ve paradator olarak tanınan @mertadass Efe’nin kampanyasına destek olunması için çağrıda bulundu.

İnstagramdan canlı yayına katılan fenomenler takipçilerinin kampanyaya destek olması için büyük çaba sarf etti. Twitterdan paylaşım yapan stevedabitcoin 5 saatlik canlı yayın sonunda Efe için 600 bin TL toplandığını ifade etti.

Ailenin instagram hesaplarından yaptıkları son paylaşıma göre Efe’nin tedavi olabilmesi için gereken miktarın %64’ü bugüne kadar toplandı. Kripto para fenomenleri Efe’ye olan desteklerini sürdüreceklerini ve Efe’nin tedavi masraflarının kısa sürede toplanması için yeniden kampanyaya katılacaklarını belirttiler.

Efe’ye umut olmak adına yardım etmek isteyen takipçilerimizin bağışta bulunabilecekleri valilik onaylı IBAN hesabı ve Trc-20 ağından USDT gönderimi için de cüzdan adresi şu şekilde;

Minik Efe’ye ve Gülkan ailesine biz de geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!

Yorumları Göster (3)