Kripto Paralara Dair Sitelerde Artış

Bitcoin son 2017 dahil 1 senedir çok fazla popüler oldu. Bir ara 19.000 doları aşması ile birlikte Google aramalarında bile rekorlar kıran kripto paralar hemen sonrasında yavaş yavaş düşüş yaşamaya başlamış ve rekor bir seviyede aranma hacmine ulaşmasının ardından gerileme yaşanmıştı. Yatırımların artması ile birlikte rekor oranda kar sahibi olan kişiler mevcuttu ve bu kişiler Bitcoin ile elde ettikleri kar oranı ile dünyada en fazla kar elde eden kişiler olarak sayıldılar.

Bunun neticesinde kripto para sektörü büyüdü ve her ülkede olduğu üzere Türkiye’de de fırsatı kaçırmak istemeyen teknoloji düşkünleri hemen Bitcoin hakkında siteler ve kripto paralar ile  ilgili olarak siteler açmaya başladılar. Son 1 aydır bu sitelerde çok fazla artış olduğu görülürken, net olarak kaç tane sitenin açıldığı bilinmemekte.

Daha Fazla Açılacak Mı?

ABD ve diğer ülkelerde nasıl ki kripto para sitelerinde her ay daha fazla site boy göstermeye ve sektörde rakiplerini geçmeye çalışıyor ise Türkiye açısından da kripto para sitelerinde uzunca süreler artık durmaksızın artışlar olması bekleniyor.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!