Kripto Uzmanı Avukat: Ripple, SEC Davasını Kazanacak!

Kripto hukuk bürosu Cryptolaw kurucusu avukat John Deaton, Ripple’ın SEC davasını günün sonunda kazanacağına olan inancını bir kez daha dile getirdi.

Topluluk, Ripple (XRP) ile Amerikan Menkul Kıymet ve Borsa Komisyonu SEC arasında yıllardır devam eden davanın sona yaklaştığını öngörüyor. Ripple baş hukuk sorumlusu Stuart Alderoty, davayı yüksek mahkemeye taşımak için bir girişim yapmaya hazırlanıyor.

Aldetory basına geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklamada SEC’in üst mahkemeye giden 5 davasının 4’ünü kaybettiğine dikkat çekti. Bu durumdan yola çıkan avukat John Deaton, Ripple’ın ne zaman olursa olsun SEC karşısında büyük bir zafer kazanacağından emin.

Deaton, Ripple hukuk sorumlusunun üst mahkeme niyetinin yanında şirketin mahkemeye sunduğu karar özetinin de oldukça güçlü olduğunu belirtti.

Ripple’ın Küçük Zaferi

XRP tokenin ihraççısı Ripple davada kesin bir galibiyet elde etmese de ara konularda avantajı ele geçirdi. SEC yöneticilerinden William Hinman’ın geçmişte Ethereum konusunda hazırladığı bir görüş belgesini mahkemeye sunan kripto girişimi, Hinman’ın görevden alınmasına yol açtı.

Hinman geçmişte hazırladığı bir belgede Ethereum’un menkul kıymet kapsamında tutulmaması görüşünü belirtmişti.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!

Yorumları Göster (4)