KuCoin Borsası Yeniden Para Yatırma Ve Çekme İşlemlerine Başlandığını Duyurdu!

KuCoin’den yapılan son dakika açıklamasında, borsanın bu dakikadan itibaren bazı büyük kripto para birimleri için para yatırma ve çekme gibi ilgili tüm işlemlere izin verdiği açıklandı.

Büyük kripto para birimleri sıcak cüzdanlarına özel olarak birkaç gündür devam eden güvenlik yükseltmelerinin tamamlandığına işaret eden KuCoin yönetimi, “güvenlik yükseltmeleri en üst düzeyde tamamlandı. Bitcoin (BTC), Ripple (XRP) ve Tether (USDT) için para yatırma ve çekme işlemleri güvenle bu dakikadan itibaren yapılabilir” açıklamasında bulundu.

Borsadan yapılan bu açıklama kısa süre içerisinde dikkat çekerken, özellikle de bir süre önce farklı kripto para borsalarına geçiş yapanların KuCoin’e geri dönüp dönmeyecekleri soru işareti olarak kaldı.

KuCoin hack olayında 200 milyon dolar civarında kayıp yaşandığı ortaya çıkmış, 120 milyon dolardan daha fazla kripto para biriminin ise yeniden geri alınacak şekilde güvende tutulduğu açıklanmıştı. Ancak tüm kayıpların geri alınıp alınamayacağı merak konusu.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!