KuCoin CEO’su Bitcoin Ayı Piyasası Hakkında Konuştu: “Abartmayın!”

Dünyanın önde gelen kripto para borsalarından biri olan KuCoin geçtiğimiz günlerde kuruluşunun 5. yıldönümünü kutladı.

Bu kutlama partisinde Nasdaq.com’a konuşan KuCoin CEO’su Johnny Lyu borsaya ve kripto para piyasasına dair önemli açıklamalarda bulundu.

KuCoin’in 2017 yılında kurulmasından bu yana büyük bir büyüme kaydettiğini belirten Johnny Lyu, tüm ekibin ve kendisinin bu başarıdan dolayı gurur duyduklarını söyledi.

“KoCoin’in başında olmak gerçekten büyülü bir duygu. Ekip ve ben gerçek bir gurur duygusuyla boğulmuş durumdayız.

Dünya sıralamasında ilk beşte yer alıyoruz. Borsada 700’den fazla kripto para birimi listeleniyor ve 20 milyon kullanıcımız var.

2017 yılında KuCoin’i kurarken kullanıcı dostu, güvenilir ve kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılayan ve çıkarlarını koruyan tüm yatırımcı sınıfları için bir borsa oluşturmaya odaklandık.”

“Kripto Kışı Fazla Abartılıyor!”

Halihazırda kripto piyasasına hakim olan kripto kışı hakkında da sorulan soruları cevaplayan KuCoin CEO’su Johnny Lyu, “kripto kışı bazı şirketlerin iflas başvurusunda bulunmak ve işgücünü kesmek gibi sert önlemler almasına neden oldu. Ancak KuCoin bu önlemlerin hiçbirini almadı. Bunun sırrı nedir?” sorusunu şu şekilde cevapladı:

“Kripto kışı ve ayı piyasaları fazla abartılıyor.

Uzun yıllardır kripto para sektöründeyiz, piyasadaki yüksek volatiliteye hazırız ve bununla nasıl başa çıkacağımızı biliyoruz.

KuCoin’in kuruluşundan bu yana, değişime öncülük etmeye ve daha fazla değişim yapmaya odaklandık.

Bu bağlamda KuCoin’in beşinci yıl dönümünün konusu “Değişim gerçekleşiyor” olacak.

Değişmeye cesaret ettiğimiz için, bu başarıları elde ettik ve ilk beşte yer alıyoruz.

Değişim için inşa etme inancımızı sürdürerek, piyasa oynaklığına sakince karşı koyuyoruz.”

Lyu son olarak KuCoin’in en büyük önceliğinin dünyanın her yerinden kripto para alıp satmak, yatırım yapmak ve ticaret yapmak isteyen kullanıcılarının çıkarlarını korumak olduğunu söyledi.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!