Lee: İflas Etmiyoruz!

Charlie Lee tarafından bugün iflas iddiaları hakkında açıklama yapıldı. Açıklamada Litecoin Vakfı’nın elindeki paranın bittiği iddiaları ve bundan sonra yok olacağı iddiaları gündeme gelmiş ve yatırımcılarda bu iddialar sonrasında tepki göstermişti. Charlie Lee bugün bu durumun gerçek olmadığını ve kendilerinin bugün için ellerinde en az 2 yıl kadar yetecek bir paranın söz konusu olduğunu, 2 yıl daha işlemlere rahat bir şekilde olası durum olmadığı müddetçe devam edebilecek olduklarını açıkladı. Bugüne kadar tam 500 milyar dolar değerinde Litecoin ile işlem yapıldığını açıklayan Charlie Lee, bu konuda kimsenin iddialara inanmaması ve iddiaların saçma iddialar olduğunun altını çizmek istediklerini açıkladı.

Kripto para birimi yatırımcıları bir süredir Litecoin hakkında bu ve buna benzer iddialara maruz kalırken, bazı yatırımcılarda bu konuda tepki gösteriyor ve Litecoin’in gelecekte yok olup olmayacak olduğu hakkında soru işaretlerine yanıt bulmaya çalışıyorlar. Litecoin’in bugün durumu kötü olmasa da gelecek 700 gün sonra ne olacak olduğunu da öncesinde kesin olarak bilmek mümkün olmayabilir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!