Lihtenştayn’dan Binance’in Talebine Olumsuz Yanıt

Bir süre önce yöneticilerle görüşmeye başlayan Binance yetkilileri Lihtenştayn merkezli Union Bank AG’yi satın alacak bazı adımlar atmıştı. Bankada büyük hissedar payına sahip olma isteğini dile getiren Binance CEO’su Changpeng Zhao, bu konuda yetkililerle görüşmeler konusunda herhangi bir bilgi vermemişti. Kısa süre önce bir banka sahibi olmanın veya yeni banka açmanın doğru olabileceğini, kripto para sektörü için çok olumlu sonuçlar doğurabileceğine değinen Zhao’nun bu hayali şimdilik gerçek olamayacak gibi görünüyor.

Ortalama 16 milyon dolarlık kripto parayı itibari paraya dönüştürerek bankanın hisselerini satın almak isteyen Zhao’ya Lihtenştayn’dan olumsuz yanıt geldiği, kripto parayı itibari paraya dönüştürerek alım yapmak istediği için bu alım talebine red yanıtı verildiği iddia ediliyor.

Lihtenştayn tarafından konu hakkında herhangi bir açıklama yapılmış değil.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!