Litecoin (LTC) Hashrate Oranı Rekor Kırdı!

Litecoin Foundation resmi Twitter hesabından yapılan bir paylaşıma göre kripto para birimi Litecoin’in (LTC) hashrate oranı tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı.

Geliştiriciler LTC ağ zorluğunun 2.423.170 blok işlenirken anlık olarak 886 TH/s seviyesini gördüğünü belirtti. Bu durum kripto madencilerinin Litecoin üzerinde çalışmaya daha fazla ilgi gösterdiğini gözler önüne serdi.

En büyük kripto Bitcoin’in madencilik zorluğu ise 24.5 milyon TH/s civarında seyrediyor.

Kripto topluluğu Litecoin hashrate oranındaki yükselişi LTC coin fiyatındaki artış ile eşleştirdi. Ancak veriler gösteriyor ki LTC fiyatı yıl başından bu yana yanlızca %40 yükseldi.

Litecoin’in piyasa değerine yakın pek çok altcoinin aynı zaman diliminde ortalama %80 değer kazandığını göz önünde bulundurursak bu performansı yetersiz olarak yorumlayabiliriz.

Kripto analitik platformu Santiment ise Litecoin’e dair karışık on-chain verileri paylaştı.

Aktif Adres Sayısı Azalıyor

Zincir üstü verilere göre LTC ağındaki aktif adres sayısı geriliyor. Aktif adresin azalması önümüzdeki günlerde Litecoin fiyatına olumsuz etki yapabilir.

Bu olumsuz verinin yanında kaldıraçlı piyasadaki fonlama oranı ve LTC sosyal medya hacmindeki yükseliş ise yatırımcıların kafasını karıştırıyor.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!