Lolli 3 Milyon Dolar Topladı

Bitcoin ödül uygulaması olarak bilinen Lolli ile ilgili yeni bir gelişme daha yaşandı. Bir süre önce yatırım fonu turuna çıkan Lolli yöneticileri, bu konuda beklediklerini bulabildiler ve sonunda ise 3 milyon dolarlık yeni bir yatırım aldılar. 3 milyon dolar değerinde yeni fon ile beraber uygulamanın çok daha fazla sayıda insan tarafından kullanılması, daha fazla sayıda insana ulaşması ve Bitcoin camiası adına fayda sağlaması bekleniyor.

Birçok kripto para birimi şirketi ve Blockchain şirketi son dönemde beklenmedik düzeyde fonlar aldı, yatırımlar topladılar. Bunların ardında yatan sebepler bu şirketlere olan güvence iken, aynı zamanda bunlara yatırım yapanların gelecek beklentisinin olumlu olmasından kaynaklanıyor. Bazı şirketler ise çok düşük oranlarda yatırımlar alabiliyorlar.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!