LYOPAY CEO’su Luiz Góes IB Magazine Kapağında

Brezilyalı girişimci Luiz Góes kimdir?

Luiz Góes, süreç yönetimi, liderlik ve iş uygulamasında uzmanlığa sahip bir işletme yöneticisidir.

Fintech yönetiminde çalıştı ve birkaç dijital iş danışmanlığını destekledi. 2008 yılında Academia Militar das Agulhas Negras’tan askeri bilimler alanında lisans derecesiyle mezun oldu ve kamu yönetimi alanında MBA derecesine sahip.

Ayrıca Brezilya Ordusuna verilen mükemmel hizmetler için bir Askeri Liyakat Madalyası sahibidir.

Luiz, 2018’de Dubai’de bir fintech grubu için finansal danışman oldu. 2020’de bir kripto para birimi emanet platformu olan LGbank’ı kurdu.

Proje uygulamasına ve kar paylaşımına vurgu yaparak ve kitlesel fonlama modellerine dayalı olarak ticari tokenizasyon projeleri geliştirdi ve tasarladı. Brezilya’da, tavsiyesi üzerine iş yapan 8.000 müşteriden oluşan bir gruba liderlik ediyor.

Ayrıca altcoinler ve token projeleri için danışmanlık yapmıştır.

Luiz Góes, fintech ve kripto para birimi endüstrisindeki bir proje olan LYOPAY’in CEO’sudur.

LYOPAY Şirketi Nedir?

LYOPAY, Londra, İngiltere merkezli bir şirket olan DIGILYO APP LTD’nin bir markasıdır. Her ülkenin regülasyonlarına uyumlu olacak şekilde küresel ölçekte faaliyet gösteren bir proje olduğu için başka tescilli kuruluşlar da bulunmaktadır.

LYOPAY vizyonu, kripto para birimlerinin birincil paramız olarak kullanıldığı bir dünyadır. Bugün, özellikle işletmeler için satın alma veya işlem yapmak için fiat para birimine dönüştürmeye ihtiyaç duyuluyor ve bu da bizi geleneksel paraya bağımlı hale getiriyor.

Bu adımı kaldırarak kripto para birimlerini hem kişiler hem de şirketler olarak günlük hayatımızda kullanabileceğiz. Bu vizyonu gerçekleştirmek için LYOPAY’in misyonu, her geçen gün kripto para birimlerini kullanmak için araçlar üretmektedir.

Cüzdanlarımızdan en iyi şekilde yararlanmak için ürünler ve hizmetler kripto olarak satın alınabilir. Hizmetler, işletmelerin kripto ödemelerini kabul etmelerine ve masraflarını Bitcoin, Ethereum ve diğer altcoinlerle ödemelerine olanak tanıyacak.

“Kripto paranın herkesin takas aracı olduğu bir dünya görüyorum. LYOPAY bizi o parlak geleceğe götürecek.”
–Luiz Góes (LYOPAY CEO’su)

LYOPAY, müşterilerinin güvenliğine odaklanan ve gelecek nesillere bile hizmet edecek bir şirket yaratmayı hedefleyen, düzenlenmiş ve lisanslı kripto değişim ürünleri sunmaktadır.

Uzun vadeli bir gerçeklik, insanların ihtiyaçlarına ve sloganlarının “İnsanları Güçlendirmek” dediği şekilde hizmet etmektir.

Luiz, CEO olarak projede çok önemli bir figür ve LYOPAY topluluğu tarafından beğeniliyor. Bu projeyle ilgili gelişmeleri takip edeceğiz.

Daha fazla bilgi için:

LYOPAY Website
LYOTRADE Crypto Exchange
Social Media Link
Luiz Góes LinkedIn
LYOPAY Facebook