Mastercard, Ripple Ortağı LuLu Borsası İle Anlaştı!

Küresel ödeme teknolojisi lideri Mastercard, Birleşik Arap Emirlikleri’ndeki kullanıcılarının daha güvenilir ve hızlı bir şekilde havale yapmalarını sağlamak amacıyla Ripple ortağı Lulu Exchange ile anlaştı.

Mastercard ve Lulu arasındaki anlaşmaya göre, Lulu Money mobil uygulamasını kullanan BAE tüketicileri, ekstra tüccar işlem ücreti olmadan Mastercard ödeme kartlarını kullanabilecek. Bu anlaşma ile Lulu Exchange, BAE’de Lulu Money mobil uygulaması ile yapılan ödemelerde bu Mastercard özelliğini kullanan ilk platform olacak.

Ayrıca Mastercard’ın sınırı ötesi hizmetleri tarafından desteklenecek olan Lulu Exchange, gerçekleşen havaleleri tek bir bağlantı üzerinden işleyebilecek.

Mastercard Orta Doğu ve Afrika Kıdemli Başkan Yardımcısı Gaurang Shah, Lulu Exchange ile ortaklıklarının tüketicilerin hayatlarını basitleştirmeye, işlemlerinin güvenli olmasını sağlamaya ve onlara dijital ödemelerin sunduğu hız ve rahatlığı sağlamaya hizmet edeceğini ifade etti.

Mastercard ile anlaşmalarının mobil uygulamayı kullanan tüketici yelpazesini genişleteceğini söyleyen Lulu Exchange başkan yardımcısı Narayan Pradhan sözlerine şunları da ekledi.

Lulu Exchange, sınır ötesi ödeme deneyimini sorunsuz hale getirmek için tüketicilerimiz ve teknoloji arasındaki uçurumu kapatmaya kararlıdır.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!