Max Keiser’den Bitcoin Ve Altınla İlgili İddialı Tahmin!

Max Keiser, daha önce de paylaşmış olduğu Bitcoin fiyat tahminini tekrarladı ve BTC’nin 400 bin dolar seviyesine ulaşacağını iddia etti.

Henüz coronavirüs salgını tüm dünyayı etkisi altına almamışken de aynı tahminini dile getiren Keiser, son tweetinde genel piyasayla ilgili birkaç öngörüde bulundu. Suudilerin petrol çıkarmaya, ABD’nin ise dolar basmaya devam edeceğini ve bunun sonucunda petrolün de doların da sıfırı göreceğini iddia eden ünlü isim, altının 10.000 dolar seviyesine ulaşacağını, Bitcoin’in ise 400.000 dolar olacağını iddia etti.

Keiser’e göre içinde bulunduğumuz kriz ortamında en iyi iki yatırım aracı altın ve Bitcoin. Ham varil petrol fiyatının birkaç gün önce indiği seviyeyi ve FED’in durmak bilmez bir tavırla dolar basmasını hesaba katarsak altının ve Bitcoin’in bu ortamdaki en güvenilir iki önemli liman olduğunu söylemek aslında çok da yanlış olmaz. Keiser’e bu noktada hak vermek lazım ancak Bitcoin’in 400 bin dolar gibi uçuk bir seviyeye ulaşacağına inanmak ayrı bir ütopya. Ama söz konusu Bitcoin olunca hiçbir şeyin imkansız olmadığını da unutmamak gerekiyor.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!