Metaverse Coini MANA’da Yükseliş Trendi Devam Edebilecek mi?

Mana coin, ethereum blok zincir destekli Decentraland bir sanal gerçeklik platformu olan oyun tabanlı bir metaverse coini olup, piyasa verilerine baktığımızda Bincoin’in de yükselişe geçtiği şu günlerde altcoinler arasında seçici alımlar ve yükselişler tarafında bulunduğunu gözlemleyebiliyoruz.

Son günlerde hem teknoloji hem de sosyal medya dünyasının en popüler konusu metaverse evreni yani sanal gerçekliliği yansıtan projelerden biri olması ile beraber yaklaşık %79 yükselişe geçerek dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Özellikle; 2021’in son çeyreğinde Facebook’un adını Meta’ya dönüştürmesi ve çalışmalar yapacağı hakkında açıklamaları ile metaverse tarafında hareketlilik oluşmuştu.

Bunun yanında da Decentraland (MANA) coinin Samsung’la yaptığı işbirliği gibi çeşitli ortaklık haberlerini duyurması ile birlikte Metaverse’e olan ilginin artması, projedeki fiyat hareketliliğini ön plana çıkardı.

Peki Mana yükseliş trendini devam edebilecek mi ? Teknik açıdan hangi seviyelere işaret ediyor ?

28 Ekim 2021 tarihinde başlatmış olduğu yükseliş trendi ile beraber görmüş olduğu 5.90 dolar ath seviyesinin aşağısında kapanış ile birlikte fiyat yatay hareketine devam ederek düşen trendin içerisine girmiş ve yaklaşık %50 geri çekilme görmüştük.

1.75 ve 1.80 dolar seviyelerinden alıcı toplayarak bir yükseliş trendi başlatması ile beraber dün 3.20 $ major direnc bölgesi kırıldı ve şu an 3.30 dolar ve 3.40 dolar bant aralığı yani direnç bölgesi zorlanıyor.

Bu bölge aşılıp üzerinde kalıcı olabilirse 3.80 ve 4.20 dolar seviyeleri görülebilir.

Aksi durumda satıcıların baskın gelmesi ile beraber olası bir düzeltmede önemli destek alanı olan 3.07 dolar seviyesinin kırılımı ile beraber 2.7 ve 2.3 dolar seviyeleri takip edilebilir.

Özetleyecek olursak; günlük zaman diliminde geniş açıdan dağılıma baktığımızda fiyatın bir yükselen trend üzerinde olduğunu görebiliyoruz.

Fiyatı destekleyecek olumlu bir haberin gelmesi, bir sonraki direnç seviyesini zorlayarak yükseliş trendini devam ettirmeye yönelik olumlu hareketler görebilmemize olanak sağlayabilir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!