Mike Novogratz: 6 Yıl Daha Var

Wall Street eski yöneticisi Mike Novogratz, kripto paralar ve Blockchain teknolojisinin tam kabul edilir olması için önünde 5 ila 6 yıl olduğunu açıkladı. Bitcoin ve blockchain teknolojisinin henüz tam olarak kabul edilmediğini açıklayan Novogratz, gelecek 6 yıllık süreçte kripto paraların daha da yaygın hale gelecek olduğunu belirtti. Bu açıklamalar kısa süre içerisinde basında kendisine geniş yer bulurken, neden dolayı 6 yıllık sürenin öngörüldüğü konusunda ise Wall Street eski yöneticisi Mike Novogratz tarafından açıklama yapılmadı.

Kripto paraların güvenilir olduğunu göstermesi ve kazançlı olduğunu göstermesi ile birlikte daha fazla insanın güvenecek olduğunu belirten Novogratz, Blockchain teknolojisinin de benzer olarak şirketler ve devletler tarafından kullanıldıkça fazlası ile ilgi görebilecek olduğunu belirtti.

Asıl Beklenti 10 Yıl

Bitcoin ve blockchain teknolojisinin tam olarak kendisini kanıtlaması için öngörü süresi 10 yıl ve civarında. Bitcoin ve blockchain teknolojisi konusunda neler olacağı ve nasıl gelişmeler yaşanacak olduğunu bilmek oldukça fazla zorlu bir süreç alacak iken, piyasa durumu ve diğer detaylar yavaş yavaş kendi etkisini gösterecektir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!