Mike Novogratz Bitcoin’deki Düşüşü Yorumladı! “Kurumsal Yatırımcı Ordusu Geliyor”

Galaxy Capital’in CEO’su Mike Novogratz Bitcoin’deki büyük düşüş sonrası beklentilerini paylaştığı söyleşide bankalara ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Kripto para konularında araştırma yapan Laura Shin’in canlı yayınına konuk olan Novogratz Bitcoin’in bu seviyelerde bir süre yatay hareket edebileceğini ifade etti.

“Bence bir süreliğine yatay hareketler göreceğiz. 30.000$ ile 35.000$ ve 45.000$ ile 50.000$ arasında bir konsolidasyon süreci görebiliriz.

Bu düşüşlerde satış baskısının büyük bir kısmından kurtulmuş olduk. Bu baskıyı tasfiye eden olumsuz haberler oldu. İnsanlar korktular ve sattılar.

Şimdi yeni bir satın almaya ihtiyacımız var. Biliyorsunuz kurumsal yatırımcılar Bitcoin için geliyor. Ancak biraz yavaş geliyorlar. Goldman Sachs, JP Morgan, UBS ve BNC gibi büyük bankalar sektöre giriyor. Ancak bunların sistemlerini kurmaları ve paranın bu tarafa akması biraz zaman alıyor.

Pozitif haberlere gelecek olursak Morgan Stanley ile ilgili bir tecrübemi aktarmak istiyorum. 2013 yılında kurumsal müşterilere Bitcoin satmak için yeterli donanıma sahip iki üç kişi vardık. Bir avuç insan bunu pazarlamak için uğraşıyorduk. Ancak şimdi sadece Morgan Stanley bünyesindeki 4000 yatırım danışmanına Bitcoin’i kurumsal müşterilere satmaları için eğitim verdik. İnsanlar bu kişilere danışarak yatırım yapıyor bu neden bunun önemli olduğunu düşünüyorum.

Ayrıca şimdi aynı şey Goldman Sachs ve JP Morgan için oluyor. Şunu söyleyebilirim kurumsal yatırımcı ordusu biraz yavaş da olsa geliyor.”

*Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!