Mike Novogratz’dan Dogecoin Yorumu: “Z Kuşağı Sisteme Orta Parmak Gösteriyor”

Dogecoin çılgınlığı devam ediyor. Piyasa değeri bakımından en büyük 4. kripto para olan Dogecoin’in bu kadar yükselmesi ve 80 milyar dolarlık piyasa değerine ulaşması bazı tartışmaları da beraberinde getiriyor.

Şaka coini olarak çıkarılan ve teknolojik olarak herhangi bir vaadi bulunmayan coinin bu yükselişi yatırımcıları ikiye böldü. Bazı yatırımcılar bu yükselişten memnunken bazıları marketin dengesini bozan Doge’den şikayetçi.

Galaxy Digital’in CEO’su Mike Novogratz CNBC’de katıldığı röportajda Dogecoin’deki yükselişi değerlendirdi.

“Dün Dogecoin ile ilgili bir araştırma raporu yayınladık ve biz ona “dürüst shitcoin” adını verdik. Doge Y kuşağı ve Z kuşağı tarafından  yükseltilen bir değer ve bana göre sisteme biraz orta parmak göstermeye benziyor.”

Dogecoin’e olan talebi genç kuşakların sisteme bir tepkisi olarak yorumlayan Novogratz “Bunda gerçekten saf bir şey var. Bunda bir nihilizm ve heyecan var.” dedi.

Novogratz Dogecoin’deki yükselişi GameStop olaylarına benzeterek sisteme bir mesaj verildiğini ifade etti.

“Herkesi Dogecoin’in söylediklerini dinlemeye çağırıyorum”

*Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!