Milyarder Orlando Bravo: “Bitcoin ve Kriptoyu Kim Sevmez?”

Orlando Bravo Credit:

Özel sermeye şirketi Thoma Bravo’nun kurucusu Orlando Bravo, CNBC’nin bir konferansında Bitcoin ve kripto para birimleri konusundaki düşüncelerini paylaştı.

Kendisinin de Bitcoin yatırımcısı olduğunu söyleyen milyarder Bravo, Bitcoin’in sınırlı arzı olmasının BTC’yi desteklemek için pek çok nedenden sadece biri olduğunu ifade etti.

Katıldığı konferans görüşmesinde “Kriptoyu nasıl sevmezsin?” diye soran Bravo, Bitcoin ve diğer kripto para birimlerinin yakın gelecekte büyük kitleler tarafından benimseneceğini vurgulayarak:

Benim için oldukça basit. Bitcoin’i yada diğer kripto para birimlerini gelecekte bugünden daha fazla insan kullanacak ve daha yerleşik hale gelecek.

Kurumlar Bitcoin’i daha yeni benimsemeye başlıyor ve yıllar içinde önemli ölçüde artacağını da düşünüyorum. Bu konuda çok iyimserim.

Kriptonun sunduğu avantajların henüz tam olarak benimsenmediğini söyleyen Bravo, kripto para birimlerinin benimsenmesinin artması ile piyasaların bundan olumlu etkileneceğini vurguladı.

Bravo, kriptonun harika bir sistem olduğunu, hangi protokole veya hangi sistem üzerine inşa ettiğinize bakılmaksızın, temel blok zinciri teknolojisi çok güçlü olabileceğini, veri tabanlı yazılımlardan daha iyi kullanım durumları sağlayabileceğini de sözlerine ekledi.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!