Milyarder Winklevoss Kardeşlerden Bitcoin Hakkında Açıklama

Bitcoin fiyatı Salı günü gerçekleştirdiği kısmi zirvesine tutunmayı başaramazken dünyanın en büyük kripto para borsalarından Gemini CEO’su Winklevoss kardeşlerden Bitcoin hakkında açıklama geldi.

Tyler Winklevoss: “Bitcoin, Eşi Benzeri Bulunmayan Devrim Yaratan Bir Teknolojidir”

Tyler Winklevoss, Twitter üzerinden 1 milyon takipçisiyle paylaştığı mesajında “Bitcoin kazanan at değil, uçan arabadır” dedi.

Winklevoss aslında bu sözüyle, ilk kez seri otomobil üretimi gerçekleştiren Henry Ford’a atıfta bulundu.

Ford, otomobil üretmeden önce insanlara ulaşım alanında ne gibi bir yenilik istediklerini sormuş, insanlar ise “daha hızlı atlar isteriz” diye cevap vermişlerdi.

Winklevoss da attığı Tweet’iyle Bitcoin’in şimdiye kadar eşi benzeri bulunmayan ve çağ atlatan bir teknoloji olduğunun altını çizdi.

Bununla birlikte Bitcoin fiyatı ise bazı teknik analistlere göre kritik bir seviye olan 40.000 dolar barajını aşmakta zorluk çekiyor.

Bu yazının yazıldığı anlarda 37.500 dolar civarından işlem gören BTC, Kasım ayında kırdığı 69.000 dolarlık rekordan yaklaşık olarak %40 daha düşük bir seviyede bulunuyor.

Genesis Global Trading şirketi yöneticisi Noelle Acheson, kripto para piyasasıyla ilgili yorumlarını şöyle dile getirdi: “Kripto para türev piyasasında ağır bir belirsizlik sinyali bulunuyor. Göstergeler her ne kadar nötr bölgede bulunsa da trend negatif seyrediyor. Piyasada şu anda ‘bekle ve gör’ havası hakim durumda. Kısa vadeli olarak henüz boğa lehine düşündüğümü söyleyemem çünkü piyasadaki hava çok hızlı bir şekilde değişebilir.”

*Yatırım tavsiyesi değildir

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!