Mitoshi Kaku: 10 Gün İçerisinde Bitcoin 5 Bin Dolar Olabilir

Kripto para analistleri son zamanlarda kripto para fiyatlarının geleceğini tartışmaya devam ediyor. Mitoshi Kaku’ya göre kripto paraların gelecek 10 günü iyi geçecek ve Bitcoin fiyatı 10 gün içerisinde 5 bin dolara ulaşacak. Bitcoin fiyatının 4.000 dolar direncini 10 gün içerisinde yenecek olduğunu açıklayan Mitoshi Kaku, ”kripto para birimi Bitcoin, 10 gün içerisinde beklentilerime göre 5 bin dolar seviyesini geçecek ve 5 bin dolar düzeyini geçerek piyasada olumlu bir etki yaratacak. Yatırımcılar gelecek 10 gün içerisinde Bitcoin fiyatının 5 bin dolar olmasını beklesin” dedi.

Bitcoin fiyatı hakkında 5 bin dolar iddiası uzun süre sonra ilk kez iddia edildi ve piyasada milyarlarca dolar değerinde piyasa hacmine sahip olan Bitcoin, 4 bin dolar direnci olarak bilinen ve geçilmesi zor olacak olduğu iddia edilen direnç seviyesini birkaç gün içerisinde geçmiş olabilir. Bitcoin fiyatının yükselmesinde yatırımcıların rolü büyük olacağından, yatırımcılar piyasada 5 bin dolar seviyesinin olup olmayacak olduğuna yapacak oldukları yatırımlar ile karar verecekler. 10 gün içerisinde 5 bin dolar seviyesini görmesi durumunda milyonlarca yatırımcı da binlerce dolar kazanmış olacak ve bu Mitoshi Kaku’nun sayesinde olabilir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!