OFAC: 3 Rus Çifte Seçimlere Müdahale Yaptırımı Uygulandı!

Washington yönetiminden bağımsız olarak ABD’nin etkin ve güçlü kurumları Rusya’nın ABD seçimlerine müdahalesine karşı çok ciddi adımlar atıyor ve önlemler alıyor. Rusya merkezli 3 kişinin seçimlere müdahale ettiğini tespit eden ABD Hazine Bakanlığı’nın Yabancı Varlık Kontrol Ofisi (OFAC), “3 Rus trol çiftin kripto para cüzdanları tespit edildi ve ABD seçimlerine müdahale için kullanılan bu cüzdanlara ve cüzdan sahiplerine yaptırım uygulanmasına karar verildi” dedi.

Washington yönetimi bir süredir Rusya’nın seçimlere müdahalesi konusunda tartışmaların içerisinde kalırken, Donald Trump yönetiminin bir kez daha seçilip seçilmeyeceği merak konusu. Putin ve Moskova yönetiminin Donald Trump’ın kalmasından yana oldukları, zira Joe Biden yönetiminin göreve gelmesi durumunda Rusya’ya daha ağır yaptırımlar ile karşılık verebileceğinden endişe duyulduğu belirtiliyor.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!