OneCoin Reklamları Patladı!

OneCoin ABD ve birçok farklı ülkede sahtekarlık projesi olarak yargı tarafından önüne geçilse de durdurulamıyor. 2014 yılında yapı taşları ortaya konan OneCoin ile ilgili bugünlerde yeni ve çok daha dikkat çekmeye başlayan bir takım reklamlar ortaya çıkmış durumda. Bitcoin’e göre daha farklı bir kripto para projesi olarak ortaya çıkan OneCoin bugüne kadar binlerce insanın canını yakmak istedi ve fake bir proje olarak tarihe geçmeye hazırlanıyor. Bugünlerde reklamlar yayınlanıyor olsa da yatırımcılar artık OneCoin ile ilgili olarak daha fazla bilgi edinmiş ve sahte bir proje olarak görüyorlar.

OneCoin ile ilgili kurucular tutuklanmış olmasına rağmen bugünlerde bu reklamların nasıl ve kimler tarafından çıkarıldığı konusunda hiçbir bilgi bulunmuyor. ABD’li yetkililerin bu konuda bir sonuç elde etmesi mümkün olsa da Türk kripto para severlerde bu konuda dikkatli olmalı.

Sahte projelerin çok fazla sayıda olduğu kripto para piyasasında yatırımcıları hedefleyen bazı kimseler milyonlarca dolar değerinde kripto paraları çalabiliyorlar.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!