Optimism (OP) Fiyatı Tüm Zamanların Zirvesine Yükseldi!

Ethereum ağı için ölçeklendirme çözümü getiren kripto projesi Optimism’in yerel tokeni OP, dün akşam 22.00 itibariyle tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 2.55$’a tırmandı.

OP, 2023 yılının ilk saatlerinden bu yana %150 değer kazanarak son günlerde bir çok kripto yatırımcısının dikkatini çekmişti.

Optimism tüm zamanların rekorunu kırsa da zirvede kalıcı olamadı. 4 saatlik grafiğe göre 2,41$ direncinin üzerinde kapanış yapamayan OP an itibariyle 2,20$ seviyesinde işlem görüyor.

OP token için ilk muhtemel destek ise 1,90$ seviyesinde. Yatırımcılar yükselişin devam etmesini beklerken on-chain verileri bazı olumsuz sinyaller veriyor.

OP Transfer Sayısı %70 Düştü!

Blockchain ağ takip platformu Blockscan’ın internet sitesindeki verilere göre Optimism üzerindeki transfer sayısı 2022’nin ikinci yarısında dalgalı bir şekilde yükseldi. Ancak 20 Ocak tarihinde bir anda gelen %70’lik gerileme kafaları karıştırıyor.

Grafiğe göre 12 Ocak tarihindeki işlem sayısı 800.000 ile zirveye ulaşırken 1 hafta içinde bu rakam 190 bine kadar geriledi.

Uzmanlar bu düşüşü geçtiğimiz haftalarda ağ üzerinde gerçekleşen Quest adlı teşvik programının sona ermesine bağladı. Optimism geliştiricileri, yeni yazılımcıları ağ hakkında eğitmek için bir teşvik programı hazırlamıştı.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!