Pantera Capital CEO’sundan Net Sinyal: Bitcoin Alınmalı mı?

Dan Morehead: Bu Fırsat Her Zaman Elinize Geçmez

Kripto para sektörünün en başarılı fonlarından birisi olan Pantera Capital’in CEO’su Dan Morehead, kripto para piyasalarında yaşanan sert düşüşün aslında önemli bir işaret olduğunu belirtti. Morehead, yatırımcıların paniğinin büyük bir kısmının bittiğini ve bunun yavaşladığını vurguladıktan sonra artık alım vaktinin geldiğinin altını çizdi.

Morehead: Alım Vakti Geldi

Morehead, 14 Haziran tarihinde yayınladığı gönderisinde, kripto para sektöründe alım yapmak için en uygun vaktin aslında trendin çok altında olunduğu zamanlar olduğunu ifade etti.

Bitcoin’in yükseliş trendinden bir hayli aşağıda olduğu da haftalardır bilinen bir gerçek. Morehead, bu durumu “ucuzdan alım yapmak” olarak tanımlıyor ve yeni yatırımcılar için bunun alım yapmaya en uygun vakit olduğunu düşünüyor.

Ünlü fon yöneticisi, Bitcoin’in son 11 yıl içerisinde göreceli olarak sürenin sadece yüzde 20’sinde bu kadar ucuz olduğunu belirterek aslında bunun ne kadar nadir görülen bir fırsat olduğunu da ifade etti.

Bitcoin fiyatı birbiri ardına gelen kötü haberler nedeniyle 30.000 dolara kadar düşse de bunun 40.000 doları görerek yeniden toparlanmaya başladığı biliniyor.

Morehead bu kötü haberlere değinerek Çin’in “Bitcoin’i yasaklama” haberinin her boğa sezonunda geldiğini ve “bu filmin daha önce görüldüğünü” ifade etti. Bu da Morehead’in söz konusu kötü haberlere itibar göstermediğini ortaya koymakta.

Bitcoin fiyatı için net hedef vermeyen Morehead, 2020 yılında yaptığı açıklamada ise bunun altının değerini geçebileceğini vurgulamıştı.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!