Pekin Madencileri Baskı Altında Tutmaya Devam Ediyor!

Pekin yönetiminin tüm Çin anakarasını kontrol ve baskı altında tuttuğu bilinen bir gerçek. Washington ve AB tarafından sürekli olarak ülkede demokrasi ve sosyal özgürlük konusunu serbest bırakması gerektiği uyarıları alan Pekin yönetimi görünen o ki bunu yapmıyor, yapmak istemiyor.

1.5 milyar nüfusu ile adından söz ettiren Çin anakarasını kontrol etmek, serbest bırakmak maalesef mümkün değil. Ancak Çin anakarasında baskı ve tehditlerin olduğu da bilinen bir gerçek. Pekin yönetiminin ülkedeki kripto para birimi madencilerini kontrol altında tutma yolunda ilerlediği, bunun özellikle bir anda kripto para madencileri için problem olabileceğinden söz ediliyor.

Halving Sonrası Madenciler Piyasadan Çıkabilir

Kripto para madencisi Çinlilerin, Pekin’in baskılarının da etkisi ile halving sonrasında madencilik sektöründen çıkabilecek olduklarından söz ediliyor.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!