Peter Schiff: BTC Altına Karşı Sınıfta Kaldı!

Euro Pacific Capital’in CEO’su Peter Schiff, Bitcoin fiyatının hisse senetlerinden daha çok kayıp yaşadığını ve kayıpların daha fazla artmasından endişe ettiğini açıkladı. Kripto para birimi yatırımı olarak Bitcoin alanların güvenli limanda olmadıklarını iddia eden Euro Pacific Capital’in CEO’su Peter Schiff, kripto para yatırımcılarını Japon Yeni, İsviçre Frangı, altın gibi yatırımlar yapmaları durumunda büyük değer kazançları görecek olduklarını ancak kripto para birimi Bitcoin yatırımı yapanların dünyada küresel gerginlikler sonucunda ciddi kayıplar yaşadıklarını ifade etti. Kripto para birimi Bitcoin’in değerinde ciddi düşüş olmasının sonucu olarak güvenli liman olmadığını da tekrar gösterdiğini ve bunun daha önce kendisi tarafından ifade edildiğinden farksız olduğunu iddia etti.

Euro Pacific Capital’in CEO’su Peter Schiff, yatırımcıların Bitcoin’e ilgi duysa bile bu konuda gözlüksüz bakmalarını ve altın yatırımının BTC yatırımına göre çok daha fazla güvenli ve daha fazla kazandıran güvenilir bir liman olduğunu iddia etti. Altın fiyatları tüm dünyada hızla artarken yatırımcılar altın ile beraber Bitcoin’i birlikte tercih etmeye devam etmekteler.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!