Popüler Analist Ethereum Tabanlı Bu Altcoinde 2023’te Yüzde 164 Yükseliş Bekliyor!

Kasım 2021’deki 69.000 dolarlık ATH’sinden yaklaşık %75’lik düşüş yaşayan Bitcoin (BTC) son zamanlarda dar bir fiyat aralığında konsolide olmaya devam ediyor.

BTC gibi altcoinlerde de %90’a varan kayıplar yaşandı. Yatırımcılar bir an önce kayıplarını kapatmak isterken yatırımcıları sevindirecek haber popüler kripto para analisti Michaël van de Poppe’den geldi.

Ünlü analist dün yayınladığı YouTube videosunda Ethereum (ETH) tabanlı bir altcoinin 2023 yılında büyük bir yükseliş yaşayacağını söyledi.

Bu altcoinin merkezi olmayan oracle ağı Chainlink (LINK) olduğunu ve 2023 yılındaki yükseliş için harekete geçtiğini belirten Poppe, LINK’in büyük bir yükseliş yaşaması için acil olarak 7,78 dolarlık direnci kırması gerektiğini ifade etti.

“Chainlink 7,78 dolarlık bu direnci kırarsa bu seviye kırılmanın ardından hızlanmaya başlayacağımız alan olacak.

Yani 7,78 dolarlık direnç Chainlink için 16 dolardan önceki çok önemli direnç olarak karşımıza çıkıyor.”

Poppe bir yandan LINK’in yükseleceğine dair iyimserliğini korurken bir yandan da yatırımcıları LINK’in 16 dolarlık hedefine doğru gitmeye başlamadan önce 5 doların altına düşmesinin de olasılık dahilinde olduğu konusunda uyardı.

“LINK 6 dolarlık destek seviyesini koruyamazsa, 5 dolar civarının test edilmesini bekliyorum. Burada gerçekten bir desteğimiz olmazsa, tekrar 5 dolara gerileriz.”

Yazım esnasında 5,99 dolardan işlem gören LINK, Poppe’nin hedefine yönelik hareket eder ve hedefe ulaşırsa bu Chainlink için %164’ün üzerinde bir artış anlamına geliyor.

Bitcoin’i (BTC) de yorumlayan Poppe, lider kripto para biriminin hızlı bir yükseliş için hazır göründüğünü söyledi.

“Bitcoin hala dirençten desteğe çevirdiğimiz 16.750 dolar seviyelerini koruyor. Bu seviye korunursa ​​ve 16.400 dolara keskin bir düşüş olmazsa, 17.400 dolara doğru yükseliş görebileceğimizi düşünüyorum.”

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!