Popüler Analist Willy Woo’dan İddialı Bitcoin (BTC) Yorumu: “Şimdi Satanlar Ağlayacaklar, Çünkü…”

Bitcoin önemli bir direnç noktasında mücadelesini sürdürürken popüler analistlerden zincir içi verilere ilişkin paylaşımlar geldi.

Popüler analist Willy Woo, Bitcoin’deki arz sıkıntısını ortaya koyan iki veri paylaştı. Woo’nun paylaştığı ilk resimde borsalardaki Bitcoin arz grafiğini görüyoruz. Bitcoin’in 53.000$’a düşmesiyle borsalardaki Bitcoin miktarının çok hızlı şekilde azaldığı görülüyor. Görünüşe göre birileri yine dibi satın aldı.

Woo’nun paylaştığı ikinci grafikte Bitcoin’deki likit arz değişiminin hala negatif bölgede olduğu görülüyor.
“Şu anda satış yapan herkes ağlayacak” diyen Woo, “Ciddi derecede güçlü olan uzun vadeli Bitcoin sahipleri bu düşüşü satın alıyor.” diye ekledi.

Woo’nun ardından bir veri de analist Lex Moskovski’den geldi. Madenci pozisyonlarını gösteren bir grafik paylaşan Moskovski “Madenciler ortalama olarak satış yapmayı bıraktı ve bir kez daha biriktirmeye başladı. Görünüşe göre fiyatın yükselmesini bekliyorlar.” dedi.

*Yatırım Tavsiyesi Değildir. Haber içeriğinde yer alan ifadeler analistlerin kişisel düşünceleridir. Bu verilere göre yatırım kararı almanız tüm varlığınızı kaybetmenize neden olabilir. Haber verme hakkı kapsamında bilgi paylaşımı amacıyla yayınlanmıştır.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!