Popüler İsim: “Bitcoin Fiyatında Kritik Düşüş Olabilir”

Kripto para birimi yatırımcılarının merakla beklediği 20 bin dolar rekoru henüz kırılabilmiş değil. Kısa sürede beklentiler rekor kırılıp kırılmayacağı konusunda belirsizlik hakim olmasına rağmen bazı analistler 20 bin dolar rekoru yerine düşüş beklentisi olduğundan söz etmeye başladılar bile.

Aayush Jindal isimli kripto para birimi analisti, yakın zamanda düşüş olabileceğini ve “Bitcoin fiyatının kritik ve ani bir şekilde” düşebileceğini açıkladı.

Göstergeler Çoğu Zaman Doğru Çıkmayabiliyor

Aayush Jindal, Bitcoin teknik göstergelerinin düşüşe işaret ettiğini belirtti ancak göstergelerin %100 doğru olmadığı ve çoğu zaman göstergelerle yapılan tahminlerin doğru çıkmadığı belirtiliyor. Çünkü göstergeler ile yatırımcıların anlık ve önceden verdikleri kararlar birbiri ile örtüşmüyor. Jindal, ne kadar düşüş olabileceğini belirtmezken 18.000 dolar üzerinde kaldığı sürece BTC’nin güçlü alım-satım dengesini koruyabileceği belirtiliyor.

*Yatırım önerisi tavsiyesi niteliğinde değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!