PrimeXBT CEX.IO İle Ortaklık Kurdu: PrimeXBT’den Artık Doğrudan Kredi Kartı İle Bitcoin Alınabilecek

Sorumluluk Reddi: Bu içerik sponsorlu bir makaledir. Bitcoinsistemi.com yukarıdaki bilgilerden veya yazıda bahsi geçen herhangi bir ürün veya hizmetten doğabilecek zarar veya olumsuzluklardan sorumlu değildir. Bitcoinsistemi.com okuyuculara yazıda adı geçen firma hakkında bireysel araştırma yapmalarını tavsiye eder ve tüm sorumluluğun kişiye ait olduğunu hatırlatır.

Bitcoin tabanlı platform olan PrimeXBT, kripto para, emtia, endeks ve forex ticaretine izin veren ve tüm bunları kullanıcılarıyla buluşturan bir platform

CEX.IO ile kurulan yeni bir ortaklık sayesinde, PrimeXBT şimdi kullanıcılarına entegre CEX Direct widget’ı aracılığıyla doğrudan banka kartı ile Bitcoin almalarına izin veriliyor.

CEX.IO bilindiği gibi kripto para birimi değişimi sağlayan bir fiat ödeme ağ geçidi çözümüdür.

PrimeXBT sözcüsü ise konuyla alakalı şu ifadeleri kullanıyor:

“Yeni ortaklığımız sayesinde kullanıcılarımıza kripto alanına erişmenin kolay bir yolunu sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Blockchain alanı olgunlaştıkça, her iki dünyayı köprülemek için her zamankinden daha fazla talep var”

Hemen Ticarete Başlamak İçin Kredi Kartıyla Bitcoin Satın Alın

Sadece birkaç işlemde, gelişmiş ticaret platformunun kullanıcıları Bitcoin’i kredi kartlarıyla EUR, USD ve GBP gibi farklı para birimlerinde satın alabilirler.

Satın alınan tüm BTC’ler, kripto para birimleri, emtialar, endeksler ve çok daha fazlası dahil olmak üzere 50’den fazla sözleşmeye erişmek için anında kullanıcının dahili PrimeXBT Bitcoin tabanlı ticaret hesabına aktarılır.

Kullanımı kolay CEX Direct arayüzü, hesap para yatırma sayfasında PrimeXBT kontrol panelindeki bir widget aracılığıyla uygulanmıştır. CEX Direct, şirketin alternatif para yatırma sağlayıcısı olarak Changelly’ın yerini alıyor.

Yani bu da demek oluyor ki kullanıcılar kolay bir arayüz ile direk Bitcoin’lerini kredi kartı ile alabilirler. Herhangi bir satın alma işleminin gerçekleştirilebilmesi için kullanıcıların bir KYC doğrulama prosedürünü tamamlamaları gerekir, ancak hız ve kullanıcı deneyimini amaçlayan ileri teknoloji sayesinde, bu doğrulama beş dakikadan fazla sürmez.

PrimeXBT kullanıcıları artık her iki dünyanın da en iyisine sahipler: Bitcoin’i kredi kartı ve çok çeşitli güçlü ticaret ürünleri ile satın almak için basit ve kolay erişim sağlayarak her ürüne tek bir platformda sunulmuş olur.

CEX Doğrudan Ödeme Ağ Geçidi Artık PrimeXBT’de

CEX Direct modülü tarafından sağlanan akıcı kullanıcı deneyimi sayesinde, Bitcoin satın almak hiç bu kadar kolay olmamıştı ve kullanıcıların PrimeXBT‘nin güçlü geliştirme araçlarına ve büyüyen özellik listesine daha da hızlı bir şekilde erişmesine izin verdi.

CEX Direct modülü, Visa ve Mastercard gibi ödeme devleri tarafından kurulan PCI DSS Konseyi tarafından belirlenen en yüksek güvenlik standartlarını kullanır.

Şirket ayrıca blogunda modülün temel özelliklerini vurgulayan ve PrimeXBT’den hiç ayrılmak zorunda kalmadan Bitcoin satın alma sürecinde yol gösteren bir “nasıl yapılır?” kılavuzu paylaştı.

PrimeXBT’nin Sürekli Büyüyen Altyapısı

PrimeXBT platformu son 24 saat içinde 750 milyon dolar işlem gördü. PrimeXBT, küresel ticaret topluluğu tarafından iyi tanınmaktadır ve son zamanlarda üstün ticaret hizmetleri ve sektör lideri çözümler sunmak için birçok ödül almıştır.

CEX.IO, müşterilerine büyük fayda sağlayan birçok yeni B2B ortaklığından sadece biridir. Diğer ortaklıklar arasında benzersiz, kopya ticareti sağlayan bir çözüm sağlayan Covesting ve AML uyumluluk süreçlerini geliştiren ve yasa dışı kripto para birimi işlemleri, kara para aklama ve daha pek çok kanunsuzlukla mücadeleye yardımcı olan Bitfury’s Crystal yer alıyor.

Bu son ortaklık, PrimeXBT’nin ticaretle ilgili her şey için tek noktadan alışveriş yapma konusundaki itibarını daha da güçlendiriyor.

Türkçe arayüzü de olan PrimeXBT hakkında daha fazla bilgi almak için tıklayın: https://primexbt.com/tr