Rekor Büyüme: Bu Şirket Tüm Bitcoin’lerin Yüzde 2.4’üne Sahip!

Kripto fon yöneticisi Grayscale Investments şirketi iştirak şirketleri adı altında bugün toplam olarak 449.000 kripto paraya sahip. Bunların büyük kısmının Bitcoin’den oluştuğu tahmin edilirken şirketin geçtiğimiz hafta varlıkları arasına 17.100 BTC daha eklediği ve bu artış ile beraber toplamda piyasada kabaca 4.9 milyar dolarlık bir kripto para servetini elinde tuttuğu ortaya çıktı.

Şirket bugün aktif olarak kripto para birimi piyasasında en büyük coin olan Bitcoin’in %2.4’ünü aktif olarak kontrol ederken, elindeki tüm varlıkları satması durumunda piyasada büyük etki yaratabilecek güce sahip olduğu biliniyor.

25 Eylül’de Grayscale Investments tarafından yapılan açıklamada şirketin aktif olarak elindeki varlıkların 5.8 milyar dolara eşit olduğu ve bunların arasında Ethereum (ETH), Bitcoin Cash (BCH), Ethereum Classic (ETC), Horizen (ZEN), Litecoin (LTC), Stellar Lumens (XLM), XRP, ve Zcash (ZEC) adlı kripto para birimlerinin de bulunduğunu açıklamıştı.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!