Ripple Avukatından Cesur Tahmin! XRP 2 Dolara Çıkacak Mı?

Ripple SEC ile olan hukuksal mücadelesine devam ederken Ripple (XRP) yatırımcıları davadan olumlu sonuç gelmesini ve XRP’nin yükselişe geçmesini bekliyor.

Bitcoin (BTC) ve altcoinlerle birlikte yükselişe geçen XRP 0,4864 dolara kadar çıktı.

Bu yükseliş XRP yatırımcılarının sevinmesine yeterken tanınmış XRP avukatı ve savunucusu John E. Deaton XRP fiyatıyla ilgili cesur bir tahmin yaptı.

XRP’nin 1 dolara çıkacağını belirten Deaton, XRP’yi alıp almamakta tereddüt eden pek çok yatırımcının XRP 1 dolara ulaştığında XRP’yi almak için akın edeceğini iddia etti.

Deaton ayrıca XRP yatırımcılarının bir şeyi kaçırma korkusu yani FOMO ile hareket edeceğini ve XRP fiyatının FOMO ile körüklenen bir satın alma çılgınlığı ile çıkacağını söyledi.

Ancak burada bir parantez açan Deaton, XRP’nin önemli bir eşik olan 2 dolara ulaşana kadar, FOMO’nun muhtemelen devreye girmeyeceğini savundu.

“XRP fiyatı şu anda 0,48 dolar civarında bulunuyor.

Ve şimdi XRP’yi almayı reddeden kaç kişinin XRP’yi 1 doların üzerine alacağını düşünmek çılgınca.

Daha da çılgınca olan şey, yatırımcıları ele geçirecek olan FOMO’nun muhtemelen 2 dolara kadar devreye girmeyecek olmasıdır.”

XRP halihazırda 0,4795 dolardan işlem görmeye devam ediyor.

*Yatırım tavsiyesi değildir

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!

Yorumları Göster (1)

  • Xrp 2 dolar olması imkansız. Xrp iki dolara giderse 589 usd ye kadar çıkabilir. 2 dolar olsa millet abanır piyasada Xrp kara borsaya düşer.