Ripple CEO’su SEC’in Son Hamlesini Değerlendirdi! Ripple İçin Umut Var Mı?

SEC’in kripto para borsaları ve projeleri üzerindeki baskısı hız kesmeden devam ederken SEC’in son hedefi kripto borsası Kraken oldu.

SEC‘in Kraken’e dava açmasını ve uyguladığı yaptırımları kripto sekötürnün önemli isimleri tarafından değerlendiriliyor.

Bu bağlamda son yorum SEC ile davası hala devam eden Ripple (XRP) CEO’su Brad Garlinghouse’den geldi.

SEC’in artan baskısına rağmen dünyada kripto para endüstrisi için olumlu olaylar da yaşandığına dikkat çeken Ripple CEO’su ABD’de yaşanan olumsuz olayları bir kenara bırakırsak sadece son birkaç hafta içinde, küresel düzenleyici gelişmelerin sayısının kendisine enerji verdiğini söyledi.

İlk olarak Dubai’yi örnek gösteren Garlinghouse, Dubai’nin kripto piyasası katılımcıları için uyumluluk standartları, reklamcılık, ihraç ve çok daha fazlasını kapsayan kapsamlı bir teknolojiden bağımsız kural kitapları yayınladığına dikkat çekti.

İkinci olarak Avustralya’ya bakan ünlü CEO, Avustralya Hazinesi’nin kripto paralar için lisanslama ve gözetim reformu yapmanın ve tüketici korumasını iyileştirmenin yollarını aradığını söyledi.

Dubai ve Avustralya’dan sonra İngiltere, Brezilya ve Güney Kore’deki düzenleyici çabalara da vurgu yapan Garlinghouse, tüm bu ülke düzenleyicileri için ortak noktanın ABD’de umutsuzca özlediğimiz liderliği sağlamaları ve işleri yapmaları olduğunu söyledi.

“ABD’de olup bitenlerden bir an için geri adım atacak olursak – sadece son birkaç hafta içinde, küresel düzenleyici gelişmelerin sayısı enerji veriyor!

…..

Liste uzayıp gidiyor (Brezilya’nın yeni yasal çerçevesi, Dubai’nin hamlesi, ,ngiltere’nin yayaınladığı yönerge… vb.)

Burada ortak noktalara dikkat edin. Bu ülke düzenleyicileri liderlik sağlıyor ve ABD’de çok eksik olduğumuz işi yapıyor. Burası Ripple gibi şirketlerin büyüdüğü yer!”

Ripple (XRP) CEO’su Brad Garlinghouse’den geldi.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!